Arhiva

Odašiljač Belje – moguće poteškoće u prijamu televizijskih programa

    Objavljeno 28.09.2015
    OsijekNews redakcija

    U razdoblju od 29. rujna do 6. listopada 2015. godine, zbog zamjene antenskog sustava na odašiljaču Belje, moguće su kratkotrajne poteškoće i prekidi u prijamu televizijskih programa na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

    Tijekom navedenog razdoblja s odašiljača Belje će se smanjenom snagom odašiljati programi MUX A (HTV1, HTV2, RTL i NovaTV) dok radovi neće utjecati na kvalitetu prijama drugih televizijskih programa.

    Prema planu izvođenja radova, očekuju su dva prekida svih programa u trajanju do 3h tijekom noći i to prema sljedećem rasporedu:

    • rujna, srijeda
    • listopada, utorak

    Ovisno od vremenskih prilika moguća su manja odstupanja planiranih termina.

    Odašiljač Belje pokriva područje Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a istovremeno je to područje pokriveno i drugim odašiljačima pa navedeni radovi neće bitno utjecati na prijam televizijskih programa kod velike većine gledatelja.

    Gledateljima koji će tijekom navedenog razdoblja ipak imati poteškoće u prijamu MUX A televizijskih programa savjetuje se da zakrenu antenu prema nekom od alternativnih odašiljača: Osijek-Josipovac, Borinci ili Papuk, i ponovno pokrenu pretraživanje programa. Za pomoć kod traženja signala i frekvencija svih odašiljača može poslužiti INTERAKTIVNA KARTA.

    Dodatne informacije možete naći na stranicama Kontakt centra. Probleme u prijamu možete prijaviti (bitno je da javite točnu lokaciju):

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!