Arhiva

Novi uspjeh Marine Pein ekipno drugo i treće mjesto CTK Čeminac

    Objavljeno 09.03.2015
    OsijekNews redakcija

    U subotu 07.03.5015 u športskoj dvorani Beli Manastir održano je državno prvenstvo zrakoplovih modelara u kategoriji dvoranskih modela na kojem su modelari CTK Čeminca nastupili sa osam natjecatelja. U konkureciji 53 natjecatelja iz 10 klubova Marina Pein zauzela je treće mjeso u kategoriji F1N-150 modeli koji se startaju pomoću gumice iza Antonia Ozimeca AK Osa dok je prvi bio Alen Tucman MK Zaprešić.

    Natjecanje se bodovalo i za ekipni plasman gdje su čeminčani u sastavu Marina Pein, Mateja Rešetar i Sara Bjelčević postigli odličan rezultat zauzevši u juniorskoj konkurenciji treće mjesto iza AK Osa, a prva je bila ekipa AK Osijeka i u konkurenciji mlađih juniora djevojke su zauzele drugo mjesto iza AK Osa Kutina dok su treći bili AK Osijek 3.

    Ovim rezultatom je vrlo zadovoljan njihov trener Antun Šikić koji istiće da je to do sada najbolje ostvareni rezultat udruge a daje nade za nastavak koji sljedi za dva tjedna u Somboru i zatim sljedeći vikend u Ludbregu koji se boduje za kup Hrvatske gdje M. Pein i M. Rešetar drže visoke pozicije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!