Arhiva

Nizozemska hrana križana genom slonovog uha

    Objavljeno 23.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Malo sam nešto prehlađen i ko svaka normalna muška domaćica, odem do trgovine das kupim limuna. Navodno u njem ima C vitamina pa ga moš jesti ili metit u čaj ili kak oš, ali svakako ti pomogne u ovim zimskim danima. I tako, dok guram to predivno kiselo voće u labrtu, lagano surfam i naiđem na članak gdje limun ipak ne valja.

    Od straha sam se morao uhvatiti za travu da ne padnem sa zemlje. Još mi nije bilo jasno zašto mu je toliko pala cijena, al reko neka akcija pa da iskoristim – još ja mulac kupim dvije kile, reko nek se nađe. Međutim, mislim si pa stvarno kakav smo mi to narod postali kad ti moderni mediji toliko imaju utjecaj na nas. Danas limun, sutra nešt drugo i tako redom kako kome štima. Sve se nešto digla kuka i motika oko toga.

    Djeca Černobila

    Dobar dio nas koji smo trenutno u srednjim godinama su zapravo djeca Černobila i nevjerojatno kako nas ne zabrinjava što jedemo geemo nizozemske fine krumpire koji su križani genom slonovog uha u blagoj tropskoj klimi sa nekim injekcijama, pa onda sa jednim krumpirom od kile i po naraniš cijelu familiju. Možeš sad taj krumpir stavit u podrum pa nakon što si na ibeju kupio čaroban prašak i posipao gore, za mjesec dva dobiješ da ti se izleglo jedan fini kulen. Ne, to ne smeta, svi sretni.

    Ostatak teksta pročitajte na Kukaonica.com.

    Lajkajte Kukaonicu na Facebooku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kukaonica – Ti ćeš meni kaznu?

    Čak ni tablete za sreću više ne pomažu. Na ono malo muškosti što imam mi ide više tema koja je Više…

    Gdje je Betmen kad ga trebaš?

    Idemo u štrajk ? Idemo na ulice ? – Sad bi vam rekao kuda idemo i šta ćemo raditi ali Više…

    Pametne misli ponedjeljkom

    Matere mi moje lude pa mi smo stvarno narod koji da ga nema onda treba izmisliti. Jeste čuli priču, morali Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!