Arhiva

Najbolji poziv za gledatelje: Seligman, Marković i Ude u subotnjem finalu!

    Objavljeno 29.04.2016
    OsijekNews redakcija

    U subotnje finale plasirali su se naši Robert Seligman, Tomislav Marković i Filip Ude, dok je Andrej Korosteljev završio na desetom mjestu koje ne vodi u finale.

    Osječanin Robert Seligman osvojio je odlično drugo mjesto na konju s hvataljkama (14,950), dok je Filip Ude završio treći (14,900). Tomislav Marković je unatoč ozljedi osvojio u tim uvjetima te velikoj konkurenciji sjajno peto mjesto na parteru (14,750).

    Jedina hrvatska predstavnica Ema Kajić ostvarila je 9. mjesto na preskoku (12,900), te je prva rezerva za finale.

    U petak nastupi Možnika, Srbića, Koljanin i Kranželić
    Marijo Možnik
    i Tin Srbić će se za finale preče boriti u petak od 15:00 sati dok će se u isto vrijeme Karmen Koljanin i Dora Kranželić boriti za finale grede.

    Paralelno s tim, Dora Kranželić će se natjecati i za finale partera, a društvo će joj praviti Ana Poščić.

    Koncert Vatre kao uvod u finalne dane
    Organizatori najavljuju uvod u veliki gimnastički spektakl u petak od 20:00 sati u dvorani Gradski vrt. Sve će započeti plesnim spektaklom, a nastavit će se izvlačenjem startnih brojeva (po prvi puta u povijesti gimnastike) te koncertom grupe Vatra.

    Finale kao i cijeli događaj koji u Osijeku privlači veliku pozornost, vodit će poznati voditelj Vedran Car, a pomoći će mu Marijo Možnik i Tomislav Marković.

    Sadržaji za djecu
    Uz dječji kutak u dvorani, najmlađe će zabavljati i maskota natjecanja Gymi koja će dijeliti prigodne poklone.

    I stariji će moći osvojiti nagrade uz zabavni spektakl unutar dvorane Gradski vrt, što je odlična pozivnica za sve, budući da meteorolozi najavljuju loše vrijeme za 1. Svibanj.

    Ulaznice
    Ulaz na koncert grupe Vatra je slobodan
    , a to je poklon organizatora svim posjetiteljima. Cijena ulaznica za dva finalna dana iznosi 30,00 kuna i može se kupiti u sklopu dvorane Gradski vrt u petak od 12:00 do 22:00 sata te u subotu od 12:00 sati.

    U gradu i regiji vlada veliki interes za samim događajem te organizatori očekuju punu dvoranu uz izvrsnu atmosferu i mnoštvo zabave.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Intervju s Tomislavom Markovićem za OsijekNews portal + ulaznice za Grand prix

    Markovićev nastup u Osijeku pod upitnikom „Unatoč boli, sve ću učiniti da nastupim na spektaklu pred domaćom publikom“ Najbolji gimnastičari Više…

    Veliki plesni spektakl pred spektakularni koncert Vatre

    Gimnastika i ples imaju puno toga zajedničkog, a njihove će se ljepote spojiti u dvorani Gradski vrt. Magični spoj dogodit Više…

    Svjetska federacija odobrila Osijeku mini revoluciju gimnastike

    Osječki Sokolski dom je po posljednji put u ”starom ruhu” ugostio novinsku konferenciju povodom nadolazećeg gimnastičkog natjecanja Grand prix Osijek Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!