Arhiva

Mate Bulić na četvrtoj studentskoj Campus roštiljadi

    Objavljeno 06.05.2016
    OsijekNews redakcija

    I ove godine imat ćete priliku zabavljati se na četvrtoj studentskoj Campus roštiljadi i time humanitarno pomoći našoj hrabroj Eni Šarac. Održat će se u četvrtak, 19.05. s početkom u 12:00 sati na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Roštiljada traje od 12:00 do 18:00 uz veliku zabavu i glazbu uživo!

    Studenti PFOSa, PTFOSa, EFOSa, GFOSa, ETFOSa, PRAVOSa i Campus caffe potrudili su se organizirati sve što je potrebno, a na vama je samo da dođete!

    Traži se 12 studentskih ekipa po 4 člana koji će se natjecati u pripremi roštilja, a pravila su sljedeća:
    – Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti
    – Natjecatelji donose svoj roštilj, ugljen i začine
    – Svaka ekipa će dobiti jednaku količinu mesa
    – Žiri ocjenjuje ekipe i bira pobjednika!

    Osigurano je više od 1500 porcija roštilja po cijeni donacije od samo 10kn, a cijeli iznos od donacija ide u humanitarne svrhe!
    Humanitarna nota ovogodišnje studentske roštiljade namijenjena je našoj hrabroj sugrađanki Eni Šarac, koja se godinama bori sa svojom bolešću. Sve prikupljene donacije bit će namijenjene za njezino liječenje.
    Ovogodišnju studentsku roštiljadu podržava i Savjet Mladih Grada Osijeka koji će također sudjelovati i u humanitarnom dijelu roštiljade.

    Ujedno, nastavljajući se na samu roštiljadu organizirat će se i malonogometni turnir 21. svibnja, koji će također biti namijenjen za Enu Šarac.

    Prijaviti se možete do 16.05.2016. s imenima i prezimenima natjecatelja i imenom fakulteta na e-mail: [email protected].

    Također, za sve ostale studente priprema se natjecanje pod nazivom „Igre bez granica’. Za ovo natjecanje ekipe se prijavljuju na samoj roštiljadi i natječu se u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, a njih također čekaju nagrade!

    Nakon roštiljade vas čeka i Veliki studentski party na istom mjestu. Zabavljat će vas gospodin Mate Bulić!  Doživljaj će upotpuniti i Sanja Azenić & Bonus Band. Party će trajati do 2:00.

    Za vremenske prilike se ne brinite jer je pripremljen veliki šator koji će osigurati zabavu bez brige. Ulaz je cijeli dan besplatan i cijene pića  također su akcijske tako da ćete se uz male novce moći najesti, napiti i vrhunski zabaviti!

    studentska_rostiljada_2016

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Novac skupljen od roštiljade ide za liječenje mlade Laure!

    Roštiljanje s razlogom! Novac skupljen od prodaje roštilja ide za liječenje mlade Laure! Peta jubilarna studentska roštiljada koja će se Više…

    REKORDNI BROJ PRIJAVLJENIH EKIPA NA 5. STUDENTSKOJ ROŠTILJADI

    Već tradicionalno Studentski zbor u svibnju organizira novu, 5. Studentsku roštiljadu, a ona će kao i do sada biti humanitarnog Više…

    Za četvrtak najavljena 3. studentska roštiljada

    Studentska Campus roštiljada koja je u Osijeku zaživjela prije nešto manje od dvije godine 21. svibnja dobit će svoje treće Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!