Arhiva

Klasični ponedjeljak

    Objavljeno 11.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Naravno da će svi kukati kako im je teško na poslu, međutim svima je jasno da je jedan obični radni dan našeg čoeka izrazito težak, kako fizički tako i psihički – i onda nakon cjelodnevnog rada kada se vratiš u svoj dvor i taman pomisliš da ćeš se sada malo opustiti i odmoriti, e tek onda nastaje pravi cirkus.

    Naravno da si znojan kao da si vježbao pola sata sa devedeom Renate Sopek, al još si i sav prljav jer ti možda procurilo ulje u traktora pa si morao i to riješiti, a da ne govorimo o blatu i raznoj prašini koju imaš i u gaćama pa je logično, iako ti se to uopće ne da al ulaziš prvo u kupatilo i baciš sve sa sebe u nadi da se opereš i ak bog da, da si obučeš nešt čisto. Nakon toga dobiješ porciju od žene jer je vidila taj prljavi veš i kak će ona to masno sad moć oprat. Ideš ladno upalit TV jer kao te zaniima takvog umornog što se događa sa politikom i što ti novo ministar sprema, a zapravo tek pred kraj dnevnika skontaš da si taman zaćorio i nemaš pojma o ničem al aj – bar si malo ubio oko.

    Sljedeći korak je špajza

    Svako normalan kome se stomak zaljepio za leđa pod slijedeći korak jedino što vidi je špajza i frižider. Pripremiš si sam jer ti žena i punica kukaju kako su se cijeli dan prebile od posla i neće još tebe dvoriti (a i taman kreće serija) pa ajmo lagano redom uzmeš kruva tak tri-četr šnite i odvališ jedno pola većeg crvenog luka čisto kao malo antibiotika i onda slijedi možda i najgore – nema slanine. Štaš, laganini na tavan i ako imaš sreće neš se opružiti na lojtrama koliko si dugačak pa si poneko rebro usput slomiti. Ono što je dobro da dok obilato obročiš, baš te briga za kilažu jer radi teškog rada izgledaš kao da si dva puta operirao anoreksiju pa ako ubiješ i pol kile slanine, nema drame. Možda bi i kavu sad al neda ti se kuvat za sebe samog, a serija još traje.

    Ostatak teksta pročitajte na Kukaonica.com.

    Lajkajte Kukaonicu na Facebooku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kukaonica – Ti ćeš meni kaznu?

    Čak ni tablete za sreću više ne pomažu. Na ono malo muškosti što imam mi ide više tema koja je Više…

    Gdje je Betmen kad ga trebaš?

    Idemo u štrajk ? Idemo na ulice ? – Sad bi vam rekao kuda idemo i šta ćemo raditi ali Više…

    Pametne misli ponedjeljkom

    Matere mi moje lude pa mi smo stvarno narod koji da ga nema onda treba izmisliti. Jeste čuli priču, morali Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!