4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Urania_Vizual-20.7.-26.7.2017

Kino Urania zatvoreno 27.7.-16.8.2017. zbog kolektivnog godišnjeg odmora

Ovaj tjedan još nastavljamo prema redovnom rasporedu uz nastavak popularnog serijala Planet majmuna: Rat, Marvelov superhit Spider-Man: Povratak kući te animirane i na hrvatski sinkronizirane Kako je Gru postao dobar i Vrapčić Richard, koji ovaj tjedan premijerno prikazujemo.

zbog kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika, kino Urania će biti zatvoreno od 27.7.-16.8.2017. godine, a projekcije se tada neće održavati. No, vraćamo se brzo- već 17. kolovoza kada započinje naš redovni svakodnevni kino program uz dugo očekivane hitove Kula tmine (prema romanu Stephena Kinga) i Valerian i grad tisuću planeta Luca Bessona (Peti element, Lucy, Leon profesionalac, Nikita itd.) te dječji i na hrvatski sinkronizirani Tvrd orah 2.

Nakon ljetne pauze od „ne-filmskih“ evanata, od rujna se ponovno vraćamo s brojnim koncertima, stand up-ovima, predstavama, različitim filmskim ciklusima i festivalima. Za sada ćemo samo spomenuti neka od imena: Darko Rundek i Apokalipso bend, Zijah Sokolović, Tarik Filipović – Ćiro, Pravila igre i sl.

Ovaj tjedan još nastavljamo prema redovnom rasporedu uz nastavak popularnog serijala Planet majmuna: Rat, Marvelov superhit Spider-Man: Povratak kući te animirane i na hrvatski sinkronizirane Kako je Gru postao dobar i Vrapčić Richard, koji ovaj tjedan premijerno prikazujemo.

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj mu mora otkriti njegov pravi identitet, jer ne bi preživio putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće na jug uz pomoć neobičnih prijatelja. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji. Doživite najveću avanturu ovog ljeta uz najmanjeg, ali najhrabrijeg ptića!

Nizom hitova franšize Despicable Me kompanije Illumination i Universal Pictures predstavile su svjetskoj publici super-zlikovca Grua i njegove nestašne Malce. U novom nastavku Kako je Gru postao dobar, Gru i njegova nova supruga Lucy imaju problema s najnovijim zlikovcem koji prijeti čovječanstvu- Balthazarom Brattom te Gru-ovim bratom blizancem koji ga pokušava vratiti na put zla… Film prikazujemo u sinkroniziranoj verziji, stoga- ne propustite!

Novi nastavak “Planeta majmuna” se nastavlja na prethodnu “Revoluciju” (2014.) koja nas je odvela u postapokaliptični svijet u kojemu je osim netaknutih majmuna smrtonosnu epidemiju preživjela nekolicina ljudi koji pokušavaju obnoviti svoje društvo. Tu započinje borba koja će biti okosnica novog nastavka ove popularne i hvaljene franšize: Planet majmuna: Rat. Ovo je vrlo osobna bitka, na kocki su životi svih majmuna. Tko će izaći kao pobjednik?

Predvođen pomno izabranom glumačkom ekipom, dovoljno odmjerenom količinom humora, lijepo razrađenom pričom i dobro osmišljenim akcijskim scenama priča novog Marvelovog nastavka Spider-Man: Povratak kući se nastavlja na hit Kapetan Amerika: Građanski rat, u kojemu je mladi Tom Holland ostvario svoj senzacionalni debi. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, ali ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati pravim super herojem…

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i Kohorta Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

Kinematografi Osijek d.d.
Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
tel/fax Uprava: +385 31 205 501
kino Urania + 385 31 205 507
www.kinematografi-osijek.hr
Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

Program Kina Urania 20.7.-26.7.2017 by OsijekNews on Scribd

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek