Arhiva

Još uvijek se čeka na povrat novca za kupljene ulaznice otkazanog koncerta Prljavog kazališta

    Objavljeno 24.01.2015
    OsijekNews redakcija

    I dva mjeseca nakon otkazivanja koncerta Prljavog kazalište u Osijeku nisu svi dobili natrag novac za kupljene ulaznice.

    Dio novca vraćen je prije mjesec dana, no iz Croata Concerta potvrdili su da još jednom dijelu kupaca novci nisu vraćeni.

    Organizator koncerta Branimir Petter Cezar rekao je za Glas Slavonije da će se nastavak povrata novca za preostale ulaznice obaviti po sklapanju ugovora za drugi prostor, budući da je Grad Osijek prethodni prostor u pothodniku iznajmio na posljednjem natječaju. O novom prostoru za povrat novca obavijesti će javnost.

    Cijeli članak pročitajte na webu Glasa Slavonije OVDJE

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!