4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

Vizual-7.9.-13.9.2017

Jeste li spremni za ONO?

Novi filmski tjedan premijerno donosi film za koji najava niti nije potrebna- Ono, romantičnu komediju Počinjem ponovno te sinkronizirani crtić Mali bigfoot. Na programu i dalje ostaju hvaljena akcija Vozač i komedija Čuvaj me s leđa.

Nitko ne zna što je ONO zapravo. Ukleti entitet dolazi svakih 27-28 godina, najčešće u obliku sadističkog klauna Pennywisea koji čini stravične zločine u državi Maine. Ponovno se pojavio u gradiću Derryu, gdje se okomio na grupicu djece okupljenih pod imenom Klub gubitnika. Hoće li se itko uspjeti spasiti?

Priča o ukletom klaunu je još 1986. godine zastrašila cijeli svijet, kada je poznati autor horora i trilera Stephen King objavio prvo izdanje svojeg najpoznatijeg romana. Već 1990. godine je ABC snimio istoimenu TV seriju, a prava na ekranizaciju otkupio je Warner Bros te Pennywise napokon stiže i na velika platna. Kada se sjetimo prošlogodišnje masovne histerije zbog pojave klaunova koji su strašili djecu, ali i odrasle, diljem svijeta, ne možemo se ne zapitati ima li to ikakve poveznice s ovim filmom. Sve u svemu, koulrofobija je definitivno opravdana.

Već ste svi čuli da kino Urania ove godine slavi svoj 105. rođendan. Nakon Viking invazije u sklopu Vukovar Film Festivala te prošlotjednih filmova Ja nisam tvoj CrnacMladi Karl Marx, u novome tjednu nastavljamo s projekcijama filmova po sniženoj cijeni ulaznice od 15 kn. U ponedjeljak 11.9. u 17:30 i utorak 12.9. u 19:15 h gledat će se Slava- film bugarsko- grčke koprodukcije koji govori o malom čovjeku koji postaje žrtvom kaosa birokracije te se pokušava izboriti za vlastito dostojanstvo. U četvrtak 7.9. u 19:10 h možete još pogledati biografski film o ranim Marxovim danima i rađanju Komunističke lige.

Osim zanimljivih festivalskih filmova spremamo i veliku proslavu. U čast najdraže stare dame iz centra grada, održat će se tematske izložbe, koncert, party, književni susret te brojni drugi sadržaji, u suradnji s nekoliko osječkih institucija i udruga, pod zajedničkim nazivom „105 godina kina Urania“. Detalje još nećemo otkrivati, neka sve ostane iznenađenje.

Uz Slavu i Mladi Karl Marx koje prikazujemo kao uvod u program 105 godina kina Urania (po sniženoj cijeni ulaznice od 15 kn), novi filmski tjedan premijerno donosi film za koji najava niti nije potrebna- Ono, romantičnu komediju Počinjem ponovno te sinkronizirani crtić Mali bigfoot. Na programu i dalje ostaju hvaljena akcija Vozač i komedija Čuvaj me s leđa.

Plavuša s Harvarda (Reese Witherspoon) u novoj romantičnoj komediji Počinjem ponovno se našla u ulozi razvedene četerdesetogodišnje Alice, majke dvoje djece koja se nakon ljetnih praznika vraćaju u školske klupe. Tijekom proslave svoga rođendana upoznaje tri mladića kojima pruža krov nad glavom, a u jednoga od njih se i zaljubljuje. Tipičan ženski, pametan, duhovit film koji će ženska publika naprosto obožavati.

Od redatelja filmova Sammy 1 i 2 i Kuća velikog mađioničara, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva nevjerojatnu tajnu. Naime, Adam otkriva da je njegov otac ni više ni manje nego BIGFOOT. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva svoje super-moći. Međutim, nije svjestan da je neprijatelj blizu: velika korporacija HairCo., želi izvoditi eksperimente s njihovim DNA-om. Na koji način će se spasiti, pogledajte u kinu Urania.

Čuvaj me s leđa nova je akcijska komedija u kojoj glavne uloge imaju Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds. Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak štititi ga. Plan propada već u startu, jer se pokaže da su njih dvojica već godinama… zakleti neprijatelji.

Mladi i talentirani Vozač automobila Baby u svome poslu se prvenstveno oslanja na glazbu. Kada upozna djevojku snova, vidi priliku za bijeg od kriminala, no za kraj mora izvesti pljačku unaprijed osuđenu na propast, koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i Kohorta Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere

Kinematografi Osijek d.d.
Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
tel/fax Uprava: +385 31 205 501
kino Urania + 385 31 205 507
www.kinematografi-osijek.hr
Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

Program Kina Urania 7.9.-13.9.2017 by OsijekNews on Scribd

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek