4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

sofa_iktus

IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje [prvi vikend]

Svi prisutni su imali priliku zabaviti se i svi prisutni su to i učinili. Takva atmosfera najbolja je pozivnica za sljedeći vikend In da sofe, 14. i 15. srpnja kada će svoje umijeće pokazati Kandžija i gole žene u petak te DJ Oliver u subotu.

Startala je nova sezona jednog od najboljih ljetnih događanja u Osijeku, In da sofa partiji na terasi restorana Iktus. Ove sezone cijeli koncept se odvija pod temom „In da cloud – pohrani i dijeli osjećaje“ kojem je cilj potaknuti sugrađanke i sugrađane da se malo više opuste, osjećaju bolje, da više vole, više se smješkaju i svoje pozitivne osjećaje dijele sa svim prisutnima. Učestalo prezentiranje Osijeka kao depresivnog grada u kojem dominiraju glazbeno – zabavni sadržaji lakih nota i stihova natjeralo je organizatore In da sofe, Kreativnu agenciju Adverta, da pokuša dokazati sve suprotno tim tezama.

Iako je u petak kiša pokvarila cijelu priču, subota je dokazala da Osijek ipak ima tu urbanu, modernu, pozitivnu i zabavnu priču. Na jednom mjestu skupili su se mladi, stariji, urbani, alternativni svi redom opušteni i prijateljski raspoloženi, obasjani popodnevnim suncem i osvježeni laganim povjetarcem koji je Drava donosila ujedinili su snage da stvore mjesto na kojem samo pozitiva caruje. Nastup svjetsko – lokalne glazbeno scenske, vokalno instrumentalne, plesno chillajućuje atrakcije GrooveUp bio je kao što bilo i najavljeno, šou pun groova, masti i paprike! Nitko od prisutnih se nije mogao oduprijeti porivu da ustane iz sofa i u prvim redovima pokaže svoje plesno znanje. Puno funka i groova režirano od strane vrhunskih glazbenika okupljeni s ciljem širenja pozitivnih vibracija i željom da glazbeno educiraju sve generacije, idealno je ispropovijedalo In da sofa religiju.

sofa_iktus_2

Uz GrooveUp, zrak vrhunskim zvukom i puštanjem valova pozitive popunio je i nastup osječkog „purgera“, vječnog kralja zabava i aftera, DJ Pipsa. On je svojim izborom glazbe, puštanjem i miksanjem na trenutke od terase Iktusa pravio neko svjetski poznatu beach party lokaciju.

Svi prisutni su imali priliku zabaviti se i svi prisutni su to i učinili. Takva atmosfera najbolja je pozivnica za sljedeći vikend In da sofe, 14. i 15. srpnja kada će svoje umijeće pokazati Kandžija i gole žene u petak te DJ Oliver u subotu. Ne treba posebno pričati tko su spomenuti izvođači koji godinama prezentiraju Osijek u najboljem svijetlu, već jednostavno reći da se pripremite te s nekoliko kila osmjeha i dobre volje dođete na In da sofa party na terasu Iktusa. Vrata terase se otvaraju u 18.00 sati i zatvaraju u 2.00, a karta se kao i proteklog vikenda naplaćuje 25 kuna koju ujedno možete zamijeniti za besplatnu konzumaciju.

Vidimo se u oblacima!

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek