Arhiva

Igor Medić dolazi na peti Bookmarkov Smart Caffe

    Objavljeno 10.05.2016
    OsijekNews redakcija

    Udruga studenata marketinga Bookmark, u srijedu (11. 05.) u 20 sati, u prostorijama Caffe Bara Peppermint, organizira svoj peti Smart Caffe s Igorom Medićem.

    Već tradicionalno, svakog mjeseca udruga studenata marketinga Bookmark organizira Smart Caffe događaj na kojeg dovodi najuspješnije osječke stručnjake s područja marketinga. Ovoga puta gost predavač bit će Igor Medić.

    Medić je jedan od najzaslužnijih za pokretanje Poduzetničkog inkubatora BIOS u sklopu kojeg danas djeluje četrdesetak malih poduzeća. Radio je kao asistent na Posljedipomoskom studiju poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, kao trener u osječkom Centru za poduzetništvo, te kao predavač u Poslovnoj školi Experta u Zagrebu.

    Profesionalno znanje brusio je u nizu poduzeća, a Eurolink, Panturist, GPP – Gradski prijevoz putnika Osijek, Lateran i Color trgovina su samo neki od njih.
    Zanimljiva je anegdota da je Medić, dok je bio na čelu GPP-a smanjio broj lažnih bolovanja vrlo smionom metodom. Svakog radnika koji je bio na bolovanju posjetio je s vrećicom naranči i kavom. Tim načinom je gotovo prepolovio broj bolovanja u poduzeću. Također, GPP je tada bio u velikim gubicima, a nakon što je gubitke smanjio za čak 22 milijuna kuna, povukao se i otišao se okušati u novim poslovnim izazovima.
    Danas radi u Roaming Electronics kao development menadžer za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

    Medić će na nadolazećem Smart Caffeu posjetiteljima predstaviti svoj poslovni put i otkriti male tajne marketinške profesije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!