Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea i Radio Osijeka

Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu

    Objavljeno 09.02.2018
    Nikolina Ćosić

    Humanitarni maskenbal u organizaciji Lions cluba Gea i Radio Osijeka održat će se u subotu, 10. veljače, u 19 sati u osječkoj kavani Waldinger. Prikupljena sredstva namijenjena su borbi protiv zloćudne bolesti.

    Ovim maskenbalom Lions club Gea ujedno slavi pet godina djelovanja, ističe predsjednica kluba Tanja Magalić i najavljuje da će za dobru zabavu biti zadužen osječki Silver Band te DJ.

    U sklopu maskenbala, organizirat će se i bogata tombola. Najbolja će maska osvojiti osvojiti vikend u Opatiji u hotelu “Milenij”, druga je nagrada kozmetički tretman u osječkoj Poliklinici “Rosso”, a treća vikend u Iločkim podrumima.

    Ulaznice za humanitarni maskenbal mogu se kupiti svakodnevno na recepciji Hotela Waldinger, a iz Lions cluba Gea pozivaju zainteresirane da svoje mjesto osiguraju što prije. Iako nije obvezno, organizatori se nadaju da će se što više gostiju pojaviti s maskama.

    Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put, a dodatan motiv za sudjelovanje svakako je humanitarni karakter jer će sav prihod biti namijenjen za liječenje zloćudne bolesti.

    Humanitarnu će priredbu voditi Tatjana Grganović i Davor Lončarić.

    humanitarni-maskenbal-plakat

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    “Lavice” posadile 250 bijelih ruža na promenadi

    Već četvrtu godinu zaredom Lions Club “Mursa” njeguje tradiciju sadnje bijelih ruža na promenadi, u sklopu međunarodnog projekta “Put bijelih Više…

    Humanitarna predstava za Enu Šarac u Dječjem kazalištu

    Lions klub Mursa Osijek i Umjetnička akademija u Osijeku organiziraju  humanitarnu izvedbu predstave “Četiri priče: žena” u subotu, 7. ožujka Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Članovi Karate Akademija Osijek po prvi puta su nastupili na ovako brojnom i velikom natjecanju i ostavrili zapažene rezultate.

    Karate Akademija na Grand Prix Bratislava natjecanju

    Katijin uspjeh ravan je osvajanju zlatnog odličja jer je Katia nastupila s neugodnom ozljedom, s kojom se morala nositi u konkurenciji 52 vrlo kvalitetne juniorke iz 11 zemalja

    Katia Šegavčić najuspješnija hrvatska katašica!

    Kada neka aktivnost, kao npr. posjet omiljenom restoranu, ponavljan dovoljno često, postaje automatski i obavlja se bez mnogo svjesnog razmišljanja.

    Problem s vašim omiljenim restoranom