Arhiva

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija biraju svoju predstavnicu za Miss Hrvatske

    Objavljeno 09.04.2016
    OsijekNews redakcija

    Epicentar Slavonije, grad Osijek i Osječko-baranjska županija, dobivaju svoju predstavnicu na izboru za Miss Hrvatske.

    Kako bi obogatili i spojili turizam, modu i ljepotu, Grad Osijek, kao glavni pokrovitelj ove manifestacije „ljepote“ zajedno sa organizatorima Miss-a Hrvatske, odlučio je organizirati događaj kojeg dugo vremena nije bilo u ovom lijepom slavonskom kraljevskom gradu.

    Kako bi postali dio tima i pokazali, koliko su Osječanke lijepe, talentirane i pametne žene, 13.svibnja 2016. godine na Trgu slobode u Osijeku, izabrana će biti predstavnica Osječko-baranjske županije koje će predstavljati Grad Osijek i županiju na finalnom natjecanju izbora za Miss Hrvatske u Šibeniku.

    Ako želiš pokazati svijetu da si lijepa, pametna, talentirana i samouvjerena,  prijavi se za natjecanje „Miss Osječko-baranjske županije“  koji će ti pružiti šansu da pokažeš sve svoje kvalitete, ali i da naučiš mnogo toga. Prigoda je to da upoznaš djevojke iz svoje županije, ali i iz cijele Hrvatske, sklopiš nova prijateljstva i poznanstva te otputuješ na mjesta na kojima nikada nisi bila. Ovo natjecanje mnogim djevojkama pruža mogućnost učenja i usavršavanja, a nekima će to biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.

    Djevojke koje se žele natjecati i postati dio ove lijepe priče mogu se prijaviti putem online prijavnice na www.miss.hr. Sve prijavljene djevojke morat će pristupiti castingu.

    Pobjednica izbora ide direktno u finale Miss Hrvatske za Miss Svijeta, koji će se održati u lipnju ove godine, u gradu Šibeniku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!