Arhiva

FOTO Manifestacija Grabljanje lišća

    Objavljeno 06.11.2015
    OsijekNews redakcija

    FOTO Manifestacija Grabljanje lišća

    Ovogodišnja manifestacija GRABLJANJE LIŠĆA koju u osječkim parkovima organizira Udruga Slama svoj je vrhunac doživjela u danas kada je otvorena izložba.

    Ovogodišnja manifestacija GRABLJANJE LIŠĆA koju je u osječkim parkovima organizirala Udruga Slama u 12 sati, u Perivoju kralja Tomislava (aleja kestena, pored ulaza na teniske terene) je završena s prigodnom izložbom radova a na kojoj ćete moći vidjeti umjetnička djela, ali i zanimljiv program.

    Za ova prepoznatljiva umjetnička djela (kao i za već poznate ledene skulpture i slamnate “kipove”) zaslužan je umjetnik Nikola Faler, mag. kiparstva.

    FOTO: Marko Dukić

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!