Arhiva

FlixBus svakodnevno vozi na relaciji Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino po promotivnoj cijeni od 9 eura

    Objavljeno 28.04.2016
    OsijekNews redakcija

    Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj. Zagreb –  Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodenvnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja. Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, a mreža se i dalje širi na ostale zemlje istočne Europe.

    Pristup najraširenijoj europskoj mreži autobusnih linija
    Autobusni operater FlixBus (bivši njemački start-up osnovan 2013. godine), svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija kroz 18 europskih zemalja. Tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska.

    Polako, ali sigurno otvaranje vrata prema Zagrebu, prvi su koraci ulaska FlixBusa na hrvatsko tržište čija se službena najava i ekspanzija te predstavljanje FlixBus inovativnog poslovnog modela očekuje krajem svibnja 2016. godine.

    Spajanjem Zagreba i Torina, FlixBus će svakodnevno od 12. svibnja omogućiti jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 9 € / 69 kn. Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Ovaj trenutno najinovativniji i najjednostavniji način rezervacije i kupovine autobusnih karata putnicima pruža mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

    Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu, besplatna prtljaga, briga o putnicima kao i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

    Prepoznat nedostatak dobre povezanosti Zagreba s glavnim centrima sjeverne Italije
    FlixBus je prepoznao lošu povezanost glavnog grada Hrvatske s nekim od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara, poput Milana, Venecije, Verone ili Torina, te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja, inovativnu tehnologiju i jednostavan pristup rezervaciji karata, gdje god se putnik nalazio. Studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima FlixBus je upravo ovime ponudio problem manje u organizaciji putovanja prema Italiji, dok putnici dalje iz Italije svoje putovanje mogu nastaviti i prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

    Pod ovim već odavno europski prepoznatljivim zelenim bojama i sinonimu autobusnih putovanja diljem Europe, FlixBus Italija će pružati sigurnu, kvalitetnu i udobnu vožnju putnicima na relaciji Zagreb – Torino, svakodnevno u 9:45, od 12. svibnja 2016. godine.

    Upravo spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus prijevoz autobusom čini ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!