Arhiva

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku nastavlja s izvođenjem studijskih programa

    Objavljeno 22.04.2015
    OsijekNews redakcija

    Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku nastavlja s izvođenjem studijskih programa za doškolovanje odgojitelja i drugih srodnih profila u odgoju i obrazovanju.

    Pravo upisa u Razlikovni programrazlikovne ispite imaju stručni prvostupnici predškolskoga odgoja koji žele nastaviti studij na redovitom ili izvanrednom sveučilišnom diplomskom studiju Ranoga i predškolskoga odgoja i obrazovanja na našem fakultetu, dok razlikovnu godinu mogu upisati nastavnici razredne nastave, diplomirani učitelji, magistri primarnoga obrazovanja te pristupnici koji su završili druge srodne studije, koji žele nastaviti studij na diplomskome studiju Ranoga i predškolskoga odgoja i obrazovanja na našem fakultetu.

    Natječaj za upis polaznika otvoren je do 8. svibnja 2015. godine.

    Više obavijesti o Razlikovnom programu i uvjetima upisa/natječaju dostupno je na internetskoj stranici Fakulteta (www.foozos.hr).

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!