Arhiva

Facebook mijenja LIKE i donosi nove opcije!

    Objavljeno 29.01.2016
    OsijekNews redakcija

    Facebook uskoro uvodi ono što mnogi već jako dugo čekaju – promjenu ‘Like’ opcije. Ne, neće uvesti ‘Dislike’, oni što mnogi priželjkuju i očekuju. No, tu će biti druge mogućnosti kojima ćete moći izraziti veći raspon emocija na nečiju objavu, prenosi Computer World.

    Chris Cox, Facebookov direktor za proizvode, objavio je da će uz ‘Like’ biti još pet novih reakcija – ljutnja, tuga, ‘wow’, ‘haha’ i ljubav. Reakcije će biti u obliku animiranih emojija koji će jasno izražavati svaki osjećaj. Ta bi se promjena trebala pojaviti u idućih nekoliko tjedana.

    Iako se ‘Like’ mnogima čini banalnim i nevažnim, više od 6 milijardi puta se nešto ‘lajka’ svaki dan i mnoge tvrtke i organizacije obraćaju pozornost na to kada prate svoje proizvode, događanja i marketinške kampanje. ‘Ove nove mogućnosti im daju mnogo više informacija nego samo ‘Like’ gumb. Sada će moći bolje usmjeravati reklame i ponude’, tvrdi analitičar Patrick Moorhead.

    Osim tvrtki i organizacija, ovo bi mogla biti novost koju će i korisnici s veseljem prihvatiti, što se ne događa često kada Facebook uvodi promjene.

    facebook_emoji

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!