Arhiva

Držite se ovih savjeta i ljubavna veza je zagarantirana

    Objavljeno 20.05.2015
    OsijekNews redakcija

    Nekada je na selu uistinu vladala prava ljubavna idila. Sve je bilo prepuno boja i mirisa koje nikada ne možeš izbaciti iz glavurde ma koliko god se to trudio. Po cijele dane se radilo i ljeti i zimi jer posla je bilo, a onda kada padne mrak čuje se graja, cika i vika dječurlije po dvoru. Oni samo malo stariji ljubakali su se po šoru pazeći da ih nitko ne vidi. Sijeda glava se jako poštivala, a ono što su ti rekli mater i otac bilo je zakon. Danas je sve nešto sivo bez okusa i mirisa, a i ono malo mladih što je ostalo preživljavati na selu samo gleda kako bi pobjeglo u grad misleći kako tamo cvjetaju ruže i med raste na svakom drvetu.

    Jučer upade u treću dimenziju majketi umalo kad nisam stradao (jedva se izvukao), ali smislio sam kako pomoći da ljubav ipak ostane na selu. I cure i dečki radili svoje poslove po čitav dan i ondak uvečer ajmo malo po sokaku da vidimo šta ima. Sać bit puno onoga ‘nemoj ovo nemoj ono neg tak i tak‘ al šta da radim kad nemog ja to drugačije i bolje objasnit. Držte se pravila redom, nema preskakanja.

    Savjeti za dečke

    Prvo i osnovno, prljav si i smrdiš pa se izvoli oprat jerbo žensko baš ne voli naše miomirise znoja stare tri dana dok ti u kosi smrdi sve po ulju od traktora. Kad si kosu sredio, brijanje je obavezno, ne samo što neš odat po selu ko magarac nego ni cure baš ne vole da ih grebemo ak dođe do toga da im trebamo dat pusu – daj Bože. Nemoj da ti nokti na rukama budu crni nego ih odreži i očisti ak nemaš škarice onda odgrizi, tak ja radim.

    Očistiti uši sa onim štapićima i samljeti dlake u ušima i nosu da ne izgledaš ko mlađi bratić nekog vampira. Operi zube bilo kako da ti ne smrdi kao da je nešto umrlo unutra kad se obratiš curi. E kad si to riješio, sad odjeća. Pitaj mater da ti da nešt čisto. Može rifle al onda bi košulja bila poželjna i nek ti to opegla. Meni moja stara uvijek govorila da su cipele odraz muškarca, dakle nemoj mi sa kilom blata nego lijepo krpu u ruke i glancaj. Ak nemaš neki miris da baciš na sebe onda uzmi malkice rakije na prst pa po vratu da se zna ko je muško. Nemoj sad litru prolit neg stvarno kap. A moš jednostavno ukrast o starog, on ima sigurno.

    Ostatak teksta pročitajte na Kukaonica.com.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kukaonica – Ti ćeš meni kaznu?

    Čak ni tablete za sreću više ne pomažu. Na ono malo muškosti što imam mi ide više tema koja je Više…

    Gdje je Betmen kad ga trebaš?

    Idemo u štrajk ? Idemo na ulice ? – Sad bi vam rekao kuda idemo i šta ćemo raditi ali Više…

    Pametne misli ponedjeljkom

    Matere mi moje lude pa mi smo stvarno narod koji da ga nema onda treba izmisliti. Jeste čuli priču, morali Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!