Arhiva

‘Dan otvorenih vrata’ na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli

    Objavljeno 10.06.2016
    OsijekNews redakcija

    Budućim studentima i njihovim roditeljima dajemo priliku da se upoznaju sa ovom institucijom, studijskim programima kao i prijemnim ispitom na “Danu otvorenih vrata” koji ova ustanova organizira u petak, 17.06.2016. godine sa početkom od 11.00 sati u amfiteatru fakulteta.

    U sklopu manifestacije, od 11 do 12 sati predviđeno je predstavljanje pojedinačnih usmjerenja i svih detalja u vezi sa prijemnim ispitom, rangiranjem i upisom primljenih kandidata pri čemu će se pokušati odgovoriti i na sva postavljena pitanja kako bi zainteresirani kandidati mogli kvalitetnije napraviti prvu veliku životnu odluku.

    Svi zainteresirani pozvani su na fakultet kako bi se upoznali sa novitetima iz područja sporta, sportske rekreacije, fitnesa, sportske dijagnostike, sportske prehrane, te kako bi dobili više informacija o „studentskom životu“ na fakultetu.

    Ove godine Fakultet za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli na studijske programe upisuje maksimalno oko 160 studenata ravnomjerno raspoređenih na sljedeća usmjerenja:

    • Osnovne akademske studije (I ciklus) 30+30
    • Master akademske studije (II ciklus) 7-20
    • Doktorske studije (III ciklus) 3 i više
    • Edukacija trenera u sportu (Sportski trener i Specijalne namjene) 40+40

    Pozivaju se svi zainteresirani da posjete ovu manifestaciju kako bi dobili odgovore na sva pitanja u vezi sa studijem na ovom fakultetu.

    Dekan Fakulteta za tjelesni odgoj i sport
    Adresa: 2. Oktobra 1, 75000 Tuzla
    Tel./fax: +387 35 278 536
    Web stranica: www.ftos.untz.ba

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!