Arhiva

Besplatne vježbe pod osječkim nebom

    Objavljeno 23.05.2017
    OsijekNews redakcija

    Ljeto nam se polako ali sigurno bliži, a Centar kulture tijela Gea za najtoplije godišnje doba poklanja Osječankama i Osječanima te svima koji im se žele pridružiti čak 3 mjeseca besplatne rekreacije pod vedrim, osječkim nebom na promenadi. Akcija Besplatne vježbe pod osječkim nebom održava se ovoga ljeta četvrtu godinu za redom, svake subote u lipnju, srpnju i kolovozu, u 10 sati prije podne, kod zdenca na osječkoj promenadi.

    Pozvani su apsolutno svi, od redovitih vježbača, preko rekreativaca koji povremeno ili stalno vježbaju sami ili u nekom od osječkih centara, do početnika koji se još nisu okušali u rekreaciji. Sve što vam treba su patike, veliki ručnik za plažu i bočica vode. Ne morate se bojati vrućine, prethodne tri godine smo uživali u svježini jutra i hladu velike krošnje kod zdenca.“ ističu u Centru Gea.

    Također se ne morate bojati da će vam vježbe biti preintenzivne. Bit će srednjega intenziteta, a na satu će se kombinirati učinkovite vježbe pilatesa, joge te korektivne i funkcionalne vježbe. Skokova neće biti, a kod najzahtjevnijih vježbi bit će ponuđena uvijek jedna lakša, kao i jedna teža varijanta, kako bi svi mogli pratiti i pronaći odgovarajući intenzitet.

    Prvi sat održava se u subotu, 03. lipnja u 10 sati, kraj zdenca na promenadi, u blizini pješačkoga mosta. Povedite legicu, sestru, mamu, susjedu, ili možda nekog hrabrog muškarca, svi su pozvani!

    Na voditeljskom mjestu izmjenjivat će se voditeljice jedinog isključivo ženskog centra u Osijeku – Centra kulture tijela Gea, sve redom nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te mag. kineziologije.

    Posebne prijave nisu potrebne, a svi su sati potpuno besplatni za sve zainteresirane.

    Pokreni se, aktiviraj, uživaj u pokretu, živi zdravije ovoga ljeta!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Centar kulture tijela GEa – Metabolic Yoga, Body Slim i Super Fit + nagradna igra!

    Jesen je stigla u grad na Dravi, nova fitnes sezona je za neke počela, za neke tek počinje, no hladnija Više…

    Besplatne vježbe na otvorenom na dvije lokacije u srpnju i kolovozu

    Ljeto je u punom jeku, mnogi su naši sugrađani ravnicu zamijenili morskim ugođajem, no mnogi su i ostali u gradu Više…

    Besplatne vježbe na još jednoj lokaciji na otvorenom

    Ljeto ne mora biti mrtvi dio fitnes sezone, a mogućnosti u gradu na Dravi su bezbrojne, za sve koji ga Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Flamenko nam stiže u svom tipičnom tablao formatu, u glazbenoj izvedbi flamenko pjevačice Nine Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžuke te (tradicionalnoj) plesnoj izvedbi španjolske plesačice flamenka

    Flamenco uživo! Na krovu Kulturnog centra!

    Ljeto je u Portanovi - a Portanova nagrađuje. Sljedećih tjedana očekuju vas još vrijednih nagrada, a ove nedjelje Polaris i Surfer na II katu rade

    Ovaj tjedan osvoji Tommy Hilfiger par obuće po izboru u Portanovi