Arhiva

Besplatne vježbe pod osječkim nebom

    Objavljeno 15.05.2016
    OsijekNews redakcija

    Ljeto nam se polako ali sigurno bliži, a Centar kulture tijela Gea za najtoplije godišnje doba poklanja Osječankama i svima koji se žele pridružiti čak 3 mjeseca besplatne rekreacije pod predivnim, osječkim nebom! Rekreacija na otvorenom će se, treću godinu za redom, održavati svake subote u lipnju (4.06., 11.06., 18.06., 25.06.), srpnju i kolovozu, u 10 sati prije podne, kod zdenca na osječkoj promenadi.

    Pozvani su apsolutno svi, od redovitih vježbača, preko rekreativaca koji povremeno ili stalno vježbaju sami ili u nekom od osječkih centara, do početnika koji se još nisu okušali u rekreaciji. Sve što vam treba su patike, veliki ručnik za plažu i bočica vode.

    Ne morate se bojati vrućine, prethodne je dvije godine bilo vrlo ugodno vježbati u svježini jutra i hladu velike krošnje kod zdenca na osječkoj promenadi, ističu u Gei.

    Također se ne morate bojati da će vam vježbe biti preintenzivne. Bit će srednjeg intenziteta, a na satu će se kombinirati učinkovite vježbe pilatesa, joge, workouta, vježbi oblikovanja i funkcionalnog treninga. Skokova neće biti, a kod najzahtjevnijih vježbi ponuđena će biti uvijek lakša, kao i teža inačica pokreta, ovisno o prethodnom (ne)iskustvu.

    Prvi sat će se održati 04. lipnja 2016. godine, u 10 sati, kraj zdenca na promenadi, u blizini pješačkoga mosta. Povedite legicu, sestru, mamu, susjedu, ili možda nekog hrabrog muškarca, svi su pozvani!

    Na voditeljskom mjestu izmjenjivat će se voditeljice jedinog isključivo ženskog centra u Osijeku – Centra kulture tijela Gea, sve redom nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te profesorica kineziologije.

    Posebne prijave nisu potrebne, a svi su sati potpuno besplatni za sve zainteresirane. Pokreni se, aktiviraj se, uživaj u pokretu, živi zdravije ovoga ljeta!

    Prati događaj na facebooku: https://www.facebook.com/events/972667312829497

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Booty Attack, Functional Body Burn, Fit & Relax i Zumba u Centru kulture tijela Gea + NAGRADNA IGRA

    Blagdani, kolači, zimski solsticij, najkraći dan i stara godina su iza nas. Vrijeme je za okretanje novih stranica, donošenje novih Više…

    Balance Up Yoga u Centru kulture tijela GEA + nagradna igra

    Zima nam se opako približila, mnogi su rekreativci odlučili ljepotu promenade, srednjike i otvorenog neba zamijeniti dvoranom, počele su već Više…

    Centar kulture tijela Gea – Power Killates + nagradna igra

    Ljeto se bliži svome kraju, dani su sve kraći, rujan nam je sve bliži, a s njime i nova fitness Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!