Arhiva

Ad Hoc – tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE

    Objavljeno 04.09.2017
    OsijekNews redakcija

    ‘PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE’

    U tijeku su upisi u 31. semestar nastave u školi stranih jezika Ad Hoc za koji je osigurana najmodernija tehnologija – pametne ploče kao pomoć u učenju stranih jezika za djecu i odrasle!

    Nastava u Ad Hoc – Centru izvodi se po najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete te, kao i do sad, uključuje tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Za odrasle su u ponudi tečajevi općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT i drugi.

    Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije! Kao zamjena za ploču i flomastere, „pametnica“ i projektor unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju i angažman te u konačnici i uspjeh polaznika. Ne morate brinuti o prepisivanju s ploče, jer će Vam sve biti dostupno putem e-maila te ćete se moći aktivno fokusirati na nastavu. Uz obilje softverskih rješenja i vrhunski tim profesora nastava će biti zabavna i uspješna u tolikoj mjeri da ćete jedva čekati sljedeći sat!

    adhoc_01

    Sve što trebate učiniti jest upisati se u novi semestar, a Ad Hoc će Vas dodatno motivirati, zainteresirati i naučiti strani jezik po Vašem izboru.

    Budući da Ad Hoc cijeni želju za učenjem, svoje polaznike nagrađuje nizom popusta. Ovoga semestra to su:

    1. popust od 15 % na cijenu tečaja za studente
    2. obiteljski popust, u iznosu od 100 kuna
    3. poliglot popust, u iznosu od 100 kuna
    4. popust na promotivni letak, u iznosu od 100 kuna
    5. popust na ranu prijavu, u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se u vrijeme upisa do 7. rujna)
    6. nagradnu igru (upute na kraju članka)

    Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za Vas napraviti pismene i usmene prijevode svih vrsta. Činjenica da Ad Hocovi prijevodi odgovaraju najvišim međunarodnim standardima garantira da će upravo u Ad Hocu sve što Vam je potrebno biti prevedeno na najbolji način i u najkraćem mogućem roku.

    Jezici koje prevode su: engleski, njemački, talijanski, francuski, mađarski, ruski, španjolski, portugalski, makedonski, srpski, bošnjački, slovenski, ukrajinski, turski, kineski, arapski, poljski, češki, slovački, bugarski, nizozemski, danski, grčki, albanski, bjeloruski, švedski, rumunjski, crnogorski, hebrejski, litvanski, japanski, korejski, katalonski, flamanski, perzijski, latinski i dr.

    NAGRADNI NATJEČAJ

    Nagradni natječaj – što je potrebno napraviti?

    1. Lajkaj Ad Hocovu Facebook stranicu

    2. Ispod članka na Facebook stranici Ad Hoc-a ostavi komentar koji strani jezik želiš učiti i to na način „Ad Hoc-Centar mi poklanja 50% popusta na tečaj ___________ (napiši kojeg jezika)“

    3. Podijeli objavu na svoj Facebook profil (javno)

    Detaljnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:

    Sve dodatne informacije možete saznati:

    • pozivom na brojeve telefona: 031/215-500 ili 031/215-501,
    • upitom na mail [email protected] ili
    • osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

    Ad Hoc – Centar provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90%.

    adhoc_00

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Flamenko nam stiže u svom tipičnom tablao formatu, u glazbenoj izvedbi flamenko pjevačice Nine Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžuke te (tradicionalnoj) plesnoj izvedbi španjolske plesačice flamenka

    Flamenco uživo! Na krovu Kulturnog centra!

    Ljeto je u Portanovi - a Portanova nagrađuje. Sljedećih tjedana očekuju vas još vrijednih nagrada, a ove nedjelje Polaris i Surfer na II katu rade

    Ovaj tjedan osvoji Tommy Hilfiger par obuće po izboru u Portanovi