4shared
 - 


Vidi Desktop | Mobilnu verziju

adhoc_02

Ad Hoc – tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE

Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije!

“PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE”

U tijeku su upisi u 31. semestar nastave u školi stranih jezika Ad Hoc za koji je osigurana najmodernija tehnologija – pametne ploče kao pomoć u učenju stranih jezika za djecu i odrasle!

Nastava u Ad Hoc – Centru izvodi se po najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete te, kao i do sad, uključuje tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Za odrasle su u ponudi tečajevi općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT i drugi.

Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije! Kao zamjena za ploču i flomastere, „pametnica“ i projektor unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju i angažman te u konačnici i uspjeh polaznika. Ne morate brinuti o prepisivanju s ploče, jer će Vam sve biti dostupno putem e-maila te ćete se moći aktivno fokusirati na nastavu. Uz obilje softverskih rješenja i vrhunski tim profesora nastava će biti zabavna i uspješna u tolikoj mjeri da ćete jedva čekati sljedeći sat!

adhoc_01

Sve što trebate učiniti jest upisati se u novi semestar, a Ad Hoc će Vas dodatno motivirati, zainteresirati i naučiti strani jezik po Vašem izboru.

Budući da Ad Hoc cijeni želju za učenjem, svoje polaznike nagrađuje nizom popusta. Ovoga semestra to su:

 1. popust od 15 % na cijenu tečaja za studente
 2. obiteljski popust, u iznosu od 100 kuna
 3. poliglot popust, u iznosu od 100 kuna
 4. popust na promotivni letak, u iznosu od 100 kuna
 5. popust na ranu prijavu, u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se u vrijeme upisa do 7. rujna)
 6. nagradnu igru (upute na kraju članka)

Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za Vas napraviti pismene i usmene prijevode svih vrsta. Činjenica da Ad Hocovi prijevodi odgovaraju najvišim međunarodnim standardima garantira da će upravo u Ad Hocu sve što Vam je potrebno biti prevedeno na najbolji način i u najkraćem mogućem roku.

Jezici koje prevode su: engleski, njemački, talijanski, francuski, mađarski, ruski, španjolski, portugalski, makedonski, srpski, bošnjački, slovenski, ukrajinski, turski, kineski, arapski, poljski, češki, slovački, bugarski, nizozemski, danski, grčki, albanski, bjeloruski, švedski, rumunjski, crnogorski, hebrejski, litvanski, japanski, korejski, katalonski, flamanski, perzijski, latinski i dr.

NAGRADNI NATJEČAJ

Nagradni natječaj – što je potrebno napraviti?

1. Lajkaj Ad Hocovu Facebook stranicu

2. Ispod članka na Facebook stranici Ad Hoc-a ostavi komentar koji strani jezik želiš učiti i to na način „Ad Hoc-Centar mi poklanja 50% popusta na tečaj ___________ (napiši kojeg jezika)“

3. Podijeli objavu na svoj Facebook profil (javno)

Detaljnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:

Sve dodatne informacije možete saznati:

 • pozivom na brojeve telefona: 031/215-500 ili 031/215-501,
 • upitom na mail adhoc@adhoc.hr ili
 • osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

Ad Hoc – Centar provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90%.

adhoc_00

Najčitanije vijesti

Naši prijatelji

 • cropc.net
 • kukaonica
 • gauss_villa135x60
 • restoran_polaris
 • tzosijek
 • gauss_informatika_ON1
 • gauss_development_ON1
 • Surfer Hrvatska
 • Panturist Arriva
 • Avenue Mall Osijek
 • City fitness Osijek