Arhiva

45. Slavonsko sijelo STD Pajo Kolarić

    Objavljeno 20.01.2015
    OsijekNews redakcija

    Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić, na blagdan svetog Valentina, 14. veljače, organizira 45. Slavonsko sijelo. Tradicionalna manifestacija se i ove godine održava u Studenskom centru u Osijeku s početkom u 20 sati.

    Vrhunski tamburaški sastav Ravnica jamčit će i ove godine ples i zabavu do ranih jutarnjih sati. Cijena ulaznice iznosi 120 kuna a mogu se nabaviti i rezervirati telefonski na broj 098 181 2962 ili emailom [email protected].

    Sredstva prikupljena prodajom ulaznica zapravo su dobrotvorni prilog koji omogućava normalno funkcioniranje ovog velikog društva i kulturne institucije koja u Osijeku djeluje od 1954.

    – Pozivamo vas da dođete u što većem broju, te se spremite u narodno ruvo kako biste sudjelovali u izboru najljepše ženske, muške i dječje narodne nošnje. Također vas pozivamo da sa sobom ponesete tradicionalne specijalitete i svoj stol uredite domaćim proizvodima i pićem. Organizirana je i bogata tombola, a gostima će se predstaviti i juniorski tamburaški orkestar STD Paje Kolarića, te mješoviti zbor. – poručuju iz društva.

    Na Slavonskom sijelu bit će prikazana sva raskoš, bogatstvo i ljepota nošnji, kulturne baštine, folklora, narodnog stvaralaštva i bogatstva Šokadije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    FOTO Godišnji koncert STD Pajo Kolarić

    Slavonsko tamburaško društvo Paje Kolarića je tradicionalno koncertom dočekalo proljeće i također proslavili su i rođendan 21. ožujka. Svečani koncert Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!