Arhiva

4. GatorFest – festival dobrog vina

    Objavljeno 05.06.2017
    OsijekNews redakcija

    Turistička zajednica u suradnji s Općinom Kneževi Vinogradi i Udrugom vinogradara i vinara vinogorja Baranje organizira 4. GatorFest – festival dobrog vina.

    U sklopu GatorFesta organizira se program Wine & walk koji je prošle godine privukao 80 ”šetača” iz cijele Hrvatske. Riječ je stazi dugoj cca 12 kilometara koja jedinim baranjskim brdom vodi kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, s kojih se pruža nevjerojatan pogled na šarenu baranjsku ravnicu.

    Staza osim pustolovnog dijela upoznavanja s baranjskom prirodom sadrži i 10 punktova na kojima se nalazi 10 baranjskih vinara i to: Szabo, Svijetli dvori, Pinkert, Kolar, Andrić, Hudobec, Goldberg kuća, Josić, Kalazić i Belje i to na svakih jedan kilometar.

    Osim vrhunskih vina, vinari pripremaju i ukusne baranjske snackove kako bi naši ”šetači” imali dovoljno energije za izazov od 12 kilometara.

    Na dva mjesta će ih dočekati jedan izazov koji im priprema ekipa iz Paintball & Airsoft Raptora, a negdje na stazi će im se pridružiti i baranjske legende koje će oživjeti Gradsko kazalište Beli Manastir.

    S čašom oko vrata i kartom u ruci krenite sa svojom ekipom na šetnju života.

    Za sigurnost svih se brine Crveni križ iz Belog Manastira, a naši dragi praktikanti hotelijersko – turistički tehničari iz Druge srednje škole Beli Manastir bit će zaduženi za sve upit naših ”šetača” na stazi.

    Kotizacija za sudjelovanje na Wine & walku iznosi 100,00 kuna, a prijave se vrše na www.tzbaranje.hr  gdje se mogu pronaći i sve ostale informacije.

    Facebook: GatorFest i Visit Baranja

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Gator Fest – festival dobrog vina

    Pozivamo vas na Gator Fest – festival dobrog vina, koji će se održati 10. i 11. lipnja 2016. godine. U Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Flamenko nam stiže u svom tipičnom tablao formatu, u glazbenoj izvedbi flamenko pjevačice Nine Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžuke te (tradicionalnoj) plesnoj izvedbi španjolske plesačice flamenka

    Flamenco uživo! Na krovu Kulturnog centra!

    Ljeto je u Portanovi - a Portanova nagrađuje. Sljedećih tjedana očekuju vas još vrijednih nagrada, a ove nedjelje Polaris i Surfer na II katu rade

    Ovaj tjedan osvoji Tommy Hilfiger par obuće po izboru u Portanovi