Arhiva

2. Aikido susret u Slavoniji i Baranji

    Objavljeno 14.03.2016
    OsijekNews redakcija

    Za sve ljubitelje Japanske borilačke vještine Aikido! Aikido klub „Heion“ i Aikido Društvo „Slavonija“ – Bindokan dojo, 02. travnja 2016. god. Osijeku, na adresi Drinska ulica 12 b (C.O.O.Ivan Štark) organizira „2. Aikido susret u Slavoniji i Baranji“, te se ovom prilikom pozivaju svi članovi klubova i osobe koje vole ili bi htjeli probati tehnike samoobrane da se odazovu ovom pozivu i pridruže nam se.

    Nakon prošlogodišnjeg prvog Aikido susreta u Belom Manastiru koji je prošao sa izuzetnim odazivom i uspjehom, odlučili smo nastaviti sa ovom tradicijom, ovoga puta u Osijeku. Tema susreta je „Tai jutsu“ (goloruka borba), a cilj susreta je zajedničko druženje na tatamiju, upoznavanje različitosti stilova i načinu izvođenja tehnika Aikida u „Aikikai“ Fondaciji koja je jedina Aikido organizacija priznata od Japanske Vlade.

    Voditelji su licencirani od strane „World Aikido Headquartersa“ Tokyo; za Bindokan dojo: Alen Zita 2.Dan Aikikai (Hrvatski Aikido Savez), A.K.“Heion“: Roman Rogač 2.Dan Aikikai i Ante Papić 1.Dan Aikikai (ASS)  a gost susreta će biti „Aiki dojo Takeda“ iz Belog Manastira: Željko Dalić 1.Dan Japanske Jiu Jitse.

    Sve ostale informacije na mail: [email protected] ili na mob: 099 246 2865

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!